Word een expert in Allergenenmanagement!

Haal je Allergenen Certificaat en garandeer jouw klant met een voedselallergie 100% allergeen veilig eten! 

Allergenen Online Video Cursus

9 jaar

expert in Allergenen cursussen

450+

tevreden klanten

100%

slagingspercentage

“Wat fijn om even zorgeloos te kunnen genieten”

Kun jij het je voorstellen? Dat je met veel passie en liefde producten of gerechten hebt bereid en je klant vervolgens een allergische reactie krijgt.......... Daar moet je toch niet aan denken?!?!?! 

Vandaag de dag heeft 3% van de volwassenen in Nederland een voedselallergie. Bij kinderen ligt dit percentage nog hoger, tussen de 7 - 8%. Het leven van iemand met een allergie is uitdagend; met alles wat ze doen moeten ze rekening houden met het risico dat ergens allergenen in kunnen zitten waar ze ziek van worden of zelfs dood van gaan

Wanneer jij als food professional bijzondere gerechten en smaakvolle producten maakt maar geen Allergenen kennis hebt, breng jij je klanten met een voedselallergie in gevaar. Het hebben van de juiste Allergenen kennis is een kans; voor jou om een klant te voorzien van heerlijke gerechten zonder (bepaalde) allergenen en voor je klant om eens zorgeloos te kunnen genieten! Dat gun je toch iedereen?!

Hele leuke video training

"Hele leuke en informatieve video training! Door de wijze waarop Gabriella de stof overbrengt voelt het niet als een studie maar kijk je voor je plezier.


Ik heb nu 2 trainingen gevolgd en door de goede uitleg bijna foutloos gehaald.


Ik zou willen dat er meer trainingen zoals dit waren!"


door de Sociale Hygiene Online Video cursus

Donna

Goede rustige uitleg
"Ik heb er veel aan gehad om het op mijn eigen tempo te doen met beeld en geluid erbij i.p.v. alleen lezen uit een boekje.


Allergenen komt steeds vaker voor, daarom heb ik deze cursus gedaan. Door aardige ervaring wist ik wel het een en ander, maar nu nog meer."
door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Paul van Stadskasteel Oudaen 

Een topper!

"Het was mijn eerste online training en ik kan de allergenentraining iedereen absoluut van harte aanbevelen. Prettige modulaire opbouw, testen tussendoor met direct de uitslag hiervan, enthousiaste presentatie met duidelijke uitleg en leuke voorbeelden. Je kunt hem op een voor jou geschikt tijdstip en rustige plaats doen, pauzeren, terugkijken. Voor mij is deze training online een topper!!"
door de Sociale Hygiene Online Video cursus

Marja

Sociale Hygiene online trainer

"Bewustwording is het belangrijkste'"

Toen in 2014 de Allergenenwetgeving inging was alle Allergenen kennis voor mij nieuw. Ik heb voor het ingaan van de allergenenwet veel kennis op gedaan bij experts op het gebied van Allergenen (voor de levensmiddelenindustrie) en met veel mensen met een voedselallergie of -intolerantie gesproken. De bewustwording van de impact die het heeft op levens van mensen met een voedselovergevoeligheid heeft gemaakt dat ik graag een leuke en goede video cursus wilde maken voor iedere food professional. 

In de Allergenen video cursus leer ik je alles wat je moet weten over Allergenen, zodat je bij een NVWA controle met vlag en wimpel slaagt.... In korte, leuke video's (5 - 7 minuten) geef ik tips, informatie en veel praktijkvoorbeelden (vooral hoe het fout kan gaan....).

En ik zorg ervoor dat jij je bewust wordt hoe ONMISBAAR!  jij bent voor een klant met een voedselallergie of -intolerantie! 

Allergenen Online Video Cursus
€ 289,-
€ 245,-

Haal nu je Allergenen Certificaat!

 • Inclusief Allergenen Toets die je online maakt
 • Al meer dan 450 cursisten in één keer geslaagd met deze video cursus
 • De enige Allergenen video cursus met korte leuke video’s (5 – 7 minuten)
 • Hou je niet van leren? Geen probleem! Leer zonder (dikke) studieboeken
 • Studeren waar en wanneer jij wilt via mobiel, tablet of desktop
 • (Specifieke) Vragen? Je hebt direct contact met je trainer!
 • Geschikt voor ieder niveau en iedere leeftijd
 • Onbeperkt toegang tot alle video’s, die je zo vaak kunt (terug)kijken als je wilt
 • Inclusief Allergenen Certificaat


Nog niet overtuigd? Zij gingen je voor:

door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Rubigard van Hutten Catering

"De allergenen online cursus is goed om thuis te volgen. Ik vond het een leuke cursus om thuis te volgen. Door op eigen initiatief de online cursus te volgen bij HSN, ben ik wel één ervaring rijker geworden om een certificaat te behalen van de allergenen-wet. dat kan ik toepassen in mijn werk voor in de toekomst. Maar ik wil mijn dank uit spreken aan, HSN en vooral aan Gabrielle Cafë dat zei zo door mag blijven gaan met haar werk. Ze doet het heel erg goed en de online lessen zijn goed te volgen en ook duidelijk uitgelegt toppie good job God bless Gabrielle Cafë"

door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Graspolletje
"Allergenen certificaat gehaald door leuke duidelijke filmpjes (waardoor de informatie goed blijft hangen). Goede uitleg van Gabrielle Café en snelle reactie op vragen. Zeker een aanrader"
door de Sociale Hygiene Online Video cursus

Roy van Happie Sappie

"Geweldige aanvulling. Gaandeweg het doorlopen vd cursus goed het besef krijgen dat je heel goed moet weten wat je de mensen voorschotelt. Je gaat nu anders om met deze kennis op zak. Heel goed om ook te weten hoe je met de kruisbesmettingen moet omgaan."
door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Daniëlle van Museumcafé
"Een echte aanrader!! Ik heb 5 jaar geleden klassikaal een cursus gevolgd (best lang en vermoeiend zo'n dag) en nu de allergenen cursus online. In eigen tijd het lesmateriaal doorlezen gevolgd door de korte maar vooral leuke en duidelijke video lessen van Gabrielle Café. Ook erg duidelijk met de praktijk voorbeelden en de ingrediënten die ze klassikaal niet allemaal kan laten zien. Online cursus? IK ZEG DOEN!!!!"
door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Desiree van de Pas
"De Allergenen cursus gevolgd d.m.v.  online video training . Dacht aan een bla bla bla video serie waar ik naar moest luisteren . Ik moet eerlijk bekennen, het was fantastisch leuk om te doen! Zo wil je elke maand wel een nieuwe cursus volgen! Geen saaie formele informatie, maar een gezellige informele doch duidelijke uitleg van Gabriella . Ik raad deze leerzame allergenen training iedereen aan ! Gabriëlla bedankt!"
door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Mischa van Holland Casino
"Zo zou iedere online training er uit mogen zien! Je volgt de cursus op een harstikke leuke manier, duidelijke uitleg maar ook af en toe een grapje. Ik hou ervan,! Super bedankt voor de leuke training."

A peanut is no nut...... 

Alles leren over Allergenen op een leuke manier? Met deze Allergenen Online Video Cursus zorg ik ervoor dat jij direct én op een makkelijke manier aan de slag kunt met jouw Allergenenmanagement! Leer wat je wettelijk moet weten én hoe jij een allergenen expert wordt zodat klanten met een voedselovergevoeligheid veilig bij jou kunnen eten. Én behaal als bonus ook nog je Allergenen Certificaat

Allergenen informatie? Vraag het ons

Inhoud Allergenen Online Video Cursus

Tijdens de Allergenen video cursus leer je: 

 • Waarom Allergenenmanagement zo belangrijk is 
 • Alles wat je moet weten over de 14 wettelijk verplichte allergenen
 • Wat het verschil is tussen een voedselallergie en -intolerantie
 • Aan welke wettelijke eisen jij moet voldoen 
 • Wat coeliakie is (en hoe je het uitspreekt ;-))
 • Hoe belangrijk communicatie is bij Allergenenmanagement
 • Hoe je kruisbesmetting kunt voorkomen
 • Hoe je kunt voorkomen dat jouw gasten ziek worden
 • Hoe je een boete bij controle van de NVWA voorkomt

Overtuigd? Start vandaag nog!

Allergenen online review
Allergenen ook voor bediening!

"Het was een hele leerzame en vooral leuke training, ik vond het hilarisch dat ook de foutjes tijdens het opnemen getoond werden.
Het feit dat de training logisch gezien voor het keuken personeel is of gedacht word dat dat zo is ben ik heel blij dat ik als lid van ons bedieningsteam deze cursus mocht volgen. Geloof me als ik zeg dat t aan de voorkant net zo belangrijk is als aan de achterkant en nu kunnen wij de rest van het personeel aan de voorkant ook beter trainen. I
k raad het iedereen aan om nog beter te worden in je vak dan je waarschijnlijk al bent! Allergenen zijn in deze tijd zo belangrijk en je wilt echt die fout niet op je geweten hebben. Gabriella, dank je wel!"
Michelle van Restaurant FF Swanjée