Voorkomen dat je gasten ziek worden?

Haal je HACCP Certificaat en garandeer jouw gast 100% voedselveilig eten! 

HACCP Online Video Cursus

19 jaar

expert in HACCP cursussen

1400+

geslaagden

98%

slagingspercentage

“Heerlijke gerechten! Je wordt er alleen wel ziek van.....”

Kun jij het je voorstellen? Dat je met veel passie en liefde producten of gerechten hebt bereid en je gast of klant vervolgens een review schrijft met bovenstaande titel...  Daar moet je toch niet aan denken?!?!?! 

Hoe goed je ook kunt koken en hoe smaakvol je gerechten ook zijn, wanneer deze niet bereid zijn volgens bepaalde basisvoorwaarden en kritische processen, worden je gasten toch ziek. Wil jij dit voorkomen en jouw gasten 100% voedselveilig eten kunnen garanderen, dan kan dat alleen wanneer je volgens de HACCP regels werkt.  

Wist je dat er jaarlijks ongeveer 700.000 mensen in Nederland ziek worden door verkeerd bereide voeding? En wil jij een voedselvergiftiging of -voedselinfectie bij jouw gast voorkomen? Zorg dan dat je de juiste HACCP kennis hebt! De meeste gasten worden namelijk ziek door onwetendheid van medewerkers. Dus hoe goed je ook kunt koken en hoe smaakvol je product ook is, zonder de juiste kennis breng jij de gezondheid van jouw gast in gevaar! 

Dé perfecte manier om online lessen te volgen

"Informatief, maar met humor gebracht. Fijn dat dit in coronatijd op deze manier kan. Mevrouw Café verstaat haar vak! Echt heel leuk gedaan. Communicaties was ook super. Ik zou het zo weer doen!"door de Sociale Hygiene Online Video cursus

Chantal van Gezellig aan Tafel

Leuk en duidelijk uitgelegd
"De HACCP Online cursus is iedereen aan te raden. Vooral als je weinig tijd hebt en het even tussendoor moet doen. Lekker voor je pc luisteren en kijken naar de duidelijke uitleg van Gabriëlla Café."


Van A tot Z een top service!

door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Joost van Lemeler Esch Natuurcamping
Heb online mijn HACCP diploma gehaald!
"Wat een aanrader is dit! Je krijgt ontzettend leuke filmpjes te zien, waar je veel van leert en er kan ook zeker een grapje tussendoor. Het was echt een top cursus!!"
door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Sylvia van Wm Achtkarspelen/TD 


Sociale Hygiene online trainer

"De HACCP regels zitten inmiddels helemaal in mijn 'systeem'"

Al meer dan 25 jaar geef ik met heel veel passie en plezier trainingen aan mensen die voedsel bereiden en/of verkopen. Ik ben zelf een enorme liefhebber van koken en vind het geweldig om voor vrienden een fantastische avond met meerdere gangen te verzorgen. Hoewel zij geen betalende gasten zijn zitten de HACCP regels zo in mijn 'systeem' dat ik zelfs in mijn privé situatie heel veel HACCP richtlijnen toepas. Ik heb nog net geen registratiemap met alle formulieren die ik wekelijks invul :-).

De Hygiënecode voor de Horeca, het instructieboek met alle verplichte HACCP richtlijnen waar we in Nederland volgens moeten werken, is nogal een 'saai' boek. Omdat de informatie in deze Hygiënecode wél van levensbelang is, heb ik deze video cursus gemaakt; boordevol tips, informatie en praktijkvoorbeelden.  Ik wil graag de informatie bij je blijft 'hangen' (dus verwacht géén saaie cursus ;-)) en dat jij er in de praktijk direct mee aan de slag kunt

HACCP Cursus Horeca
€ 289,-
€ 245,-

Haal nu je HACCP Certificaat!

 • Inclusief HACCP Toets die je online maakt
 • Al meer dan 1400 cursisten in één keer geslaagd met deze video cursus
 • De enige HACCP video cursus met korte leuke video’s (5 – 7 minuten)
 • Hou je niet van leren? Geen probleem! Leer zonder (dikke) studieboeken
 • Studeren waar en wanneer jij wilt via mobiel, tablet of desktop
 • (Specifieke) Vragen? Je hebt direct contact met je trainer!
 • Geschikt voor ieder niveau en iedere leeftijd
 • Onbeperkt toegang tot alle video’s, die je zo vaak kunt (terug)kijken als je wilt
 • Inclusief HACCP Certificaat


Nog niet overtuigd? Zij gingen je voor:

door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Bas Paping

"Als je op een snelle en leuke manier ( waarin je je eigen tijd kunt indelen ) je haccp diploma wilt halen is deze cursus de juiste! Gabriella gooit enorm veel passie en enthousiasme in de strijd in de korte maar vooral duidelijke filmpjes. Vooral door het visuele gedeelte en het laten zien van voorbeelden blijft de stof makkelijk hangen."

door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Jessica Dubbeld
"Ik vond de training heel prettig. Ik kon op mijn eigen tempo de cursus volgen. Ik vond het prettig dat de video's kort waren.(dat was makkelijk te onthouden) Gabriella is prettig om naar te kijken. ze heeft humor, vertelt leuk maar is ook serieus als het moet. De tussentijdse toetsen waren ook heel prettig."
door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Maartje van Dolce Far Niente
"Veel aan gehad!! Super veel en begrijpelijke info. Top training! Dankzij de duidelijke uitleg : geslaagd!"
door de Sociale Hygiene Online Video cursus
www. oma-appel .nl 
"Prima cursus! Deze lessen waren erg leuk vol humor in Jip en Janneke taal en niet te veel poes pas. Door de humor makkelijk te onthouden en de tussentijdse vragen zijn handig om te zien of je voldoende hebt onthouden. Na ieder onderwerp kun je vragen stellen die persoonlijk worden beantwoordt door de docente. De toets was kort maar krachtig en ik heb er veel van geleerd. .
door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Kim - Vieb Coffee and More
"Super leuke online training! Ik raad deze online training iedereen aan. Hoe Gabriëlla alles uitlegt is super duidelijk en erg enthousiast. Ik werk sinds mijn 16e in de horeca en ben nu bijna 20. Ik merk dat ik zoveel dingen (ook thuis) betreft hygiënisch omgaan met voedselveiligheid nog niet wist. Ik kan het daarom iedereen aan raden dit te doen. Juist ook voor het jonge horecapersoneel erg handig om te doen. Ik ben mij veel meer bewust van hoe belangrijk het is dat je hygiënisch én voedselveilig werkt! Echt top!"
door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Willian van WI-Service
"De online video cursus HACCP gevolgd bij HSN. Het volgen van een online cursus vraagt vaak veel discipline. Echter door het enthousiasme en de humor in de video's is het heel leuk en leerzaam om deze video's te bekijken. Hierdoor ben je zo door de hoofdstukken heen. Gevolgd door een online toets en dan heb je het certificaat op een efficiënte en eenvoudige wijze in de pocket. Zeker aan te raden!!"

Fluitje van een cent....

Ervoor zorgen dat je alle HACCP regels kent en ze makkelijk kunt toepassen in de praktijk wordt een fluitje van een cent met deze HACCP Online Video Cursus! Daarnaast kun jij bij een NVWA controle bewijzen met je HACCP Certificaat dat jij aan alle eisen voldoet! 

Hygienecode haccp

Inhoud HACCP Online Video Cursus

Tijdens de HACCP video cursus leer je: 

 • Waarom HACCP regels zo belangrijk zijn
 • Alle basisvoorwaarden en (kritische) processen uit de Hygiënecode voor de Horeca
 • Wat het verschil is tussen een voedselvergiftiging en -voedselinfectie
 • Aan welke HACCP eisen jij moet voldoen 
 • Hoe je kruisbesmetting kunt voorkomen
 • Hoe je de verschillende HACCP registratieformulieren gebruikt
 • Aan welke temperatuureisen je producten moeten voldoen
 • Hoe je kunt voorkomen dat jouw gasten ziek worden
 • Hoe je een boete van de NVWA voorkomt

Overtuigd? Start vandaag nog!

HACCP Online beoordeling
Ik heb de online HACCP video training met plezier gevolgd!

"Ik heb de online HACCP video training gevolgd en vond dit een hele goede training. Ik heb er veel van geleerd! En Gabriëlla Café legt het allemaal op een leuke manier uit. Ik ben sinds kort gestart met Cheesecake.nl en mijn achtergrond is IT en heb dus weinig horeca achtergrond. Door deze HACCP training kan ik mij overal goed op voorbereiden. De volgende training gaat de allergenen video training worden. :-)"
Frank van Cheesecake.nl