Je SVH Diploma Sociale Hygiëne halen? 

Studeer snel, makkelijk én wanneer het jou uitkomt!

Simpel, snel en makkelijk je SVH Diploma Sociale Hygiene halen

19 jaar

expert in cursussen

4.500+

geslaagden

500+

oefenvragen

“Zonder voorbereiding geen succes!

Zoek jij een manier om je SVH Diploma Sociale Hygiëne te behalen en wil je deze snel behalen zonder gedoe? Dan ben je aan het juiste adres. Dankzij deze video cursus en examentraining zorgen wij ervoor dat jij op een effectieve, leuke en makkelijke manier snel je verplichte SVH papieren behaalt.

Het SVH theorieboek Sociale Hygiëne hebben wij omgezet naar leuke, korte video’s (5 – 7 minuten per video) vol met informatie, tips en humor. Geen saaie cursus dus! De video’s kun je zo vaak bekijken als je wilt. Daarbij krijg je toegang tot meer dan 500 SVH examengerichte oefenvragen waardoor je optimaal bent voorbereid op je examen! Heb je het gevoel  dat je klaar bent voor het officiële SVH examen?! Dan boek je deze zelf waar én wanneer het jou uitkomt. Wil je morgen al examen doen?! Dan kan dat!

Met vier collega's in 1x geslaagd
"Met vier collega’s de online training SVH gevolgd. Duidelijke uitleg met tussentijds een toets om te controleren of je de stof snapte. Voor ons waren de korte videofragmenten zo duidelijk dat we het boek niet hebben gebruikt. Uiteraard het examen allemaal gehaald. Nu mogen we de studenten op introductiekamp van een biertje of wijntje voorzien."


4 sterren trustpilot
Jan-Willem Akkermans - 

Hogeschool de Hempel

SVH (spoed) video training gevolgd
"Ik heb de SVH (spoed) video training gevolgd. De video reeks is zeer goed in elkaar gezet, en met de persoonlijke humor van de gastvrouw Gabriella blijft de stof goed hangen. Ik kan iedereen adviseren deze videocursus te volgen i.p.v. een dag in de klas te hangen. Ook zijn de proefexamen zo opgesteld zoals bij het officiële examen. Ik ben in één keer geslaagd tijdens het examen."
door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Danny Briese - 

Cafetaria Lingewaard 

Geslaagd door deze video's!
"Ik ben erg tevreden over de video’s. Ik heb mijn theorieboek niet eens geopend. Op basis van alleen de video’s te bekijken heb ik een 8 gehaald voor mijn tentamen. De video’s hebben mij een hoop tijd bespaard!"


door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Anisa - 

JUMBO Supermarkten

Sociale Hygiene online trainer

"Ik houd niet van onderwijzen, wel van entert(r)ainen"

Al meer dan 25 jaar geef ik met heel veel passie en plezier trainingen aan mensen die alcohol schenken of verkopen en hiervoor het SVH Diploma Sociale Hygiëne moeten halen voor de Drank- en Horecavergunning. Enthousiasme, lol en humor zijn wat mij betreft essentieel in een training. Leren is namelijk leuk, waardevol en het brengt je verder in je carrière maar hierbij is een toffe trainer (met af en toe wat zelfspot 😉) wat mij betreft onmisbaar. Het mooiste compliment wat ik ooit gekregen heb was van een cursist die schreef: 'Als ik op de middelbare school zulke enthousiaste docenten had gehad als Gabriëlla Café, weet ik zeker dat ik mijn school had afgemaakt!’. 


Ben je op zoek naar een saaie cursus, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres! Ben je op zoek naar een leuke cursus waarbij ik je snel voorbereid zodat je vol zelfvertrouwen naar je SVH examen toe gaat en in één keer slaagt, dan zie ik je graag in mijn video cursus!

Sociale Hygiene Online Video Cursus
€ 399,--
€ 345,-

Haal snel je SVH Diploma Sociale Hygiëne

  • Inclusief SVH Computerexamen op één van de 18 locaties in Nederland
  • Al meer dan 4500 cursisten in één keer geslaagd met deze video cursus
  • De enige Sociale Hygiëne video cursus met korte leuke video’s (5 – 7 minuten)
  • Hou je niet van leren? Geen probleem! Leer zonder (dikke) studieboeken
  • Studeren waar en wanneer jij wilt via mobiel, tablet of desktop
  • Examen doen wanneer het jou uitkomt; morgen, volgende week of volgende maand?!
  • Vragen? Je hebt direct contact met je trainer
  • Geschikt voor ieder niveau en iedere leeftijd
  • Onbeperkt toegang tot alle video’s, die je zo vaak kunt bekijken als je wilt
  • Inclusief 500+ SVH examengerichte oefenexamens


Nog niet overtuigd? Zij gingen je voor:

door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Ilijas van Grillroom Shalom
"Ik heb de svh in een keer gehaald door een online cursus te doen. Het heeft mij veel geholpen aanrader dat online cursus."
door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Patrick van Feestcafé de Kelder
"Wat een prettige manier om te leren. duidelijke filmpjes die helder uitleggen wat wel en niet mag/kan/moet in de horeca. en om na geslaagd te zijn persoonlijk gebeld te worden door Gabriëlla om je te feliciteren is helemaal leuk."
door de Sociale Hygiene Online Video cursus
William van Yask BV
"Uitstekend online leerprogramma's via video's in de combi met de proefexamens. De video's zijn overzichtelijk, duidelijk uitgelegd, toegankelijk taalgebruik en het leert met plezier door de wijze waarop Gabriëlla het presenteert."
door de Sociale Hygiene Online Video cursus
W.A. Vera Velez
"Ik had gekozen voor de online spoedcursus sociale hygiene omdat ik weinig tijd had om een dag van mijn werk te missen.! En het bevalt me uitstekend, Hij was duidelijk , kort en vooral leerzaam en niet saai.! Ik moest wel de training snel doornemen, dat heeft mij extra zekerheid gegeven dat ik en een keer de examen haalt .! En dat was gelukt.!"
4 sterren trustpilot
Marion van Oorlogsmuseum Overloon
"Zowel mijn collega als ikzelf hebben de video training als zeer fijn ervaren. Het was alsof Gabrielle bij ons aan de keukentafel zat. De uitleg, de links en de testen tussendoor zijn (zeer) goed te volgen. Samen met het werkboek (goed als naslagwerk) en het kunnen leren in eigen tijd heb je een cursus op niveau. Dat we beiden de eerste keer geslaagd zijn zegt voldoende!"
door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Evert Obdeijn
"De video lessen van HSN zijn praktisch ingericht, belangrijke leerpunten worden ook echt benadrukt; de video en de tips volgen is ook genoeg voor een goed resultaat. De persoonlijke aandacht maakt dat ik deze wijze van trainen voor een certificaat van harte zal aanbevelen."
door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Ashlita Mangru
"Mijn voorkeur ging naar een dagcursus omdat ik van mezelf dacht dat dat makkelijker zou zijn te combineren met kinderen en drukkte. Door corona ging klassikaal niet door. Uiteindelijk 2 weken terug besloten om een cursus videotraining te doen. En vandaag in 1x gehaald met 2 fouten."
door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Jolanda
"De videotraining filmpjes zijn erg duidelijk en helder. in combinatie met de online examentrainingen is het een prima cursus. In 1 x mijn diploma sociale hygiëne behaald!"
door de Sociale Hygiene Online Video cursus
Abdi Ali Hassan
"Het word op een rustig tempo uitgelegd. Je kan zelfs opnieuw kijken als je dat nodig vind. Ik heb mijn sociale hygiëne gehaald binnen 11 minuten met een 8."

Appeltje, eitje.....

Je SVH Diploma Sociale Hygiëne halen wordt een fluitje van een cent als je deze video cursus volgt. Snel leren, zonder boeken en gedoe en in één keer slagen voor je SVH examen!
SVH examen locaties Sociale Hygiene

SVH Computer examenlocaties

Ben je klaar voor je SVH examen, dan plan je zelf je SVH examen in waar en wanneer het jou uitkomt! Het SVH computerexamen kun je afleggen op 1 van de 18 examenlocaties in Nederland.

Heb je je examen ingepland en past het toch niet in je agenda of heb je het gevoel nog niet klaar te zijn voor je examen Sociale Hygiëne? Dan kun je je examen tot 8 dagen voor aanvang kosteloos wijzigen!


De SVH Computer examens vinden 5 tot 6 dagen per week plaats bij jou in de buurt!


Overtuigd? Start vandaag nog!

Sociale Hygiene online beoordeling

Merel

Wertha Brewpub

Diploma in de pocket! 

"Ik was eerst geen fan van videotrainingen maar het is heel erg goed bevallen. En met als resultaat, mijn diploma!"